Tegneteknik

For tiden arbejder jeg med at få styr på mine streger, og er i gang med at øve mig i den klassiske tegneteknik. Jeg har en plan om et større projekt som jeg gerne vil gennemføre, men skal først være lidt dygtigere til teknikken. Så er der ikke andet for end at jeg må øve mig. Her er et udvalg af de sidste par ugers forsøg.

Hane der spankulerer rundt i en røllikesky.

 

Æbletræ i blomst.

 

Model i brudekjole, der nærmest svæver i vand.

 

Engel

  

 

Ugle der letter fra gren.

 

Rådyr

 

Hjort

 

En ung ræv, der står inde i noget græsagtigt.

 

Havskildpadde.

 

Delfiner

 

Postkort og gamle mapper.

 

Egern på thujagren.

 

Tiger

 

Studie af dyrekranie.

 

Første øvelse i studie af en ung kvinde.

 

Andet forsøg i studie af en ung kvinde.

 

Opstilling af pærer.

 

Skål med pærer.